Home

On-line puzzle. Aranyos megoldás

10 november 2009 2 hozzászólás

Ha van blogod és vannak látogatóid is, akkor ez érdekelhet.  Dobd fel látogatóid hangulatát egy kis játékkal. Amikor először találkoztam az on-line puzzle-val alig tudtam elszakadni tőle. Aztán gyorsan csináltattam egyet, de most már én is tudok ilyet. Kipróbálod?

Ha neked is tetszik, és szeretnél egyet, csak írd meg nekem e-mailen az info kukac 678.hu címre, küldj egy képet, ami lehetőleg legyen fekvő kép, mérete legyen 700 pixel, vagy annál nagyobb. Kérlek add meg a számlázási adataidat is (név, cím, adószám)

A puzzle animáció elkészítésének díja 3.500,-Ft + ÁFA, tehát 4.375,- Ft. Fizetni átutalással lehet az Infforrás Kft 71900065-10101906 bankszámlaszámára (Zomba és Vidéke Takarékszövetkezet). A pénz megérkezése után két munkanapon belül (általában hamarabb) megkapod a kész, beilleszthető animációt e-mailen.

2 hozzászólás »

  • tunet írta:

    Nagyon jól néz ki és működik is szépen! Gratula. Ha lenne vállakozásom, lehet, hogy tennék fel ilyet az oldalra. Össze lehetne kapcsolni nyeremébyjátékkal, vagy akcióval…

  • Hamar János (author) írta:

    Köszönjük szépen. Igen sokmindenre lehet használni.

Írd meg a véleményed!

Írd le a véleményed! Feliratkozhatsz a hozzászólások RSS csatornájára is.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.