Home » Hitvallásom

Hitvallásom

Sokan el sem hinnék, hogy micsoda üzleti sikereket tud elérni egy kisvállalkozás, ha átgondoltan, tudatosan és folyamatosan fejleszti weblapját.
 
Meg tudsz írni egy Word dokumentumot?
Ha igen, akkor tudsz weblapot fejleszteni, karbantartani, tartalommal feltölteni!
 
A közösségi oldalak, videómegosztók, blogok világában a webfejlesztő feladata megváltozott. A jó webfejlesztő ma már nem (csak) az ügyfelei "bemutatkozunk, termékeink, szolgáltatásaink, kapcsolat" menüpontjait fejlesztgeti, hanem felkutatja, beüzemeli, de legfőképp betanítja azon marketinget, értékesítést támogató eszközöket, amelyek leginkább illeszkednek ügyfelei üzleti folyamataihoz.
 
A fentiek szellemében végeztem munkámat az elmúlt években, folyamatosan keresve az üzleti folyamatokat hatékonyan és biztonságosan támogató megoldásokat. Partnereim általában innovatív mikro- és kisvállalkozások a gazdaság különböző területeiről. Részt veszek on-line stratégiájuk kialakításában, világszínvonalú tárhelyen elkészítem weblapjukat, betanítom őket annak használatára fejlesztésére. Együtt kidolgozzuk a legelőnyösebb látogatószerzési, ügyfélszerzési módszereket, majd biztosítjuk azok folyamatos működését.
 
Úgy dolgozom, hogy ügyfeleim a betanulási időszak után egyáltalán ne legyenek kiszolgáltatva nekünk, mint webfejlesztőknek, igény esetén akár minden weblaphoz kapcsolódó tevékenységet el tudjanak végezni nélkülem is. Természetesen ettől függetlenül bármikor örömmel állok ügyfeleim rendelkezésére személyesen, vagy telefonon.
 
Azt gondolom, úgy korrekt, ha arról is beszélünk, hogy nem mindenki lesz sikeres a weboldala segítségével. Tapasztalataink szerint egy weblap sikerének kulcstényezője a folyamatos és tudatos tartalomfejlesztés. Ez viszont általában a tulajdonos és nem a webfejlesztő feladata.
 
A siker Tőled függ, én "csak" biztosítom hozzá a feltételeket!

Írd meg a véleményed!

Írd le a véleményed! Feliratkozhatsz a hozzászólások RSS csatornájára is.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.