Home » Bemutatkozom

Bemutatkozom

Hamar János vagyok, webfejlesztő. Nagyon sokszor láttam már, hogy egy kisvállalkozásnak mekkora lendületet tud adni egy sikeresen működő weblap. Ezért minden vállalkozót arra bíztatok, hogy gondolkozzon el azon, hogy miként tud hasznos, jól működő weblapot készíteni, készíttetni vállalkozásának. Ez a blog ebben próbál segíteni tippekkel, ötletekkel, eszközökkel és igen, néha ajánlatokkal.

Vállalkozóként a legfontosabb erőforrásunk az időnk, ezért nem értek egyet a teljes csináld magad a weblapod mozgalommal, de nagyon pazarlónak tartom webfejlesztő állandó megbízását weblapunk fejlesztésére.

A középutat javaslom. Csináltassunk olyan weboldalt webfejlesztőnkkel, amit a későbbiekben mi magunk tudunk frissíteni, karbantartani. Ehhez eszközöket is javaslok. Jó tárhelyszolgáltatást, a WordPress blog- és tartalomkezelő rendszert, valamint néhány egyéb eszközt, szoftvert, alkalmazást.

Jó tanulást!

Hamar János

Írd meg a véleményed!

Írd le a véleményed! Feliratkozhatsz a hozzászólások RSS csatornájára is.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.