Home » Javasolt on-line eszközök

Javasolt on-line eszközök

Ma már nem különösebben nagy igény, hogy olyan weboldalunk legyen, amit magunk tudunk programozói tudás nélkül feltölteni. Elegendő kell legyen az a tudás, hogy tudunk használni egy szövegszerkesztőt, és hogy a weblapok alapvető működésének szabályait értsük

Mit javaslok? Blogot! Méghozzá a legelterjedtebb blogrendszer használatát. Ez pedig a WordPress. Nagyon egyszerűen kezelhető rendszer, és nem csak blogolásra használható. Egy laikus nehezen mondja meg, hogy most egy blogot, vagy egy weblapot lát. Igazából nem is nagyon van különbség. Ha a részletek érdekelnek, olvass többet a WordPressről.

De menjünk is tovább, mert a blogokra még visszatérek. Mindenképpen szükséged van egy jól működő hírlevélküldő rendszerre. A hírlevél használatát itt részletezem.

Ja persze, az alapot majdnem elfelejtettem! Weboldaladhoz szükséged van egy megfelelő tárhelyre is. Nem mindig az olcsó vagy ingyentárhely a jó (sőt), de van amikor a jó sem drága. Később meglátod!

Egy hozzászólás »

Írd meg a véleményed!

Írd le a véleményed! Feliratkozhatsz a hozzászólások RSS csatornájára is.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.