Home » Még nincs weboldalad?

Még nincs weboldalad?

Üzenetemet akár meg is hallgathatod:Erre az oldalra azért juthattál, mert pár napja letöltötted a Vevőgyártó Automata című tanulmányomat és az előző oldalon azt választottad, hogy nincs még weboldalad. Ha nincs még oldalad, és mégis letöltötted a tanulmányomat, azt feltételezem, hogy a későbbiekben akarsz egy weboldalt.

Tudom, hogy nehéz manapság kiigazodni a webfejlesztők rengetegében, ezért hadd vessek fel Neked néhány kérdést, ami a továbblépésben segít:

1. Válassz a tevékenységedhez illő domain nevet.
2. Válassz elfogadott és jó tárhelyszolgáltatót.

3. Erősen javaslom, hogy olyan weboldalt csináltass, amit Te, vagy a kollégád tudtok adminisztrálni, tehát tartalommal feltölteni.
4. Nagyon hasznos tud lenni a blog formátum, még ha csak az aktuális híreidet is rakod fel blogbejegyzésnek. Így a laikusnak nem látszik, hogy egy blogot néz, de tapasztalataim szerint a keresőmotorok többre értékelik az oldaladat. Ez pedig látogatottságban jelentkezik eredményként.
5. Olyan weboldalra van szükséged, aminek a linkjei keresőbarátak, tehát a böngészőbe beütendő címe kifejezi, vagy kifejezheti az oldal tartalmát. Nézd meg annak az oldalnak a linkjét, amit most olvasol: http://678.hu/meg-nincs-weboldalad. Azt hiszem ez sokat elárul.

A 3-5. pontokra szerintem a leginkább kézenfekvő megoldás a WordPress rendszer. Tehát olyan webfejlesztőt keress, aki WordPress alatt fejleszt Neked egy oldalt.

4. Szerintem nagyon fontos, hogy legyen a weboldaladnak statisztikai rendszere, tehát ismerd a látogatottsági adatait. A Google Analytics nagyon sok információt szolgáltat. Feltétlenül használd. Kérd meg webfejlesztődet, hogy telepítse az oldaladra a Google Analytics-et.
5. Látogatottságod növelésére használhatsz ingyenes megoldásokat, de ez időbe és energiába telik. Használd a lap.hu oldalakat, és egyéb linkgyűjteményeket.
6. Ha gyors látogatottságot akarsz és ezért hajlandó vagy fizetni is, használd a Google Adwords rendszerét úgy, ahogy azt a Vevőgyártó Automatában leírtam.
7. Ahhoz, hogy olvasóiddal szorosabb kapcsolatot alakíts ki, fontos, hogy többször találkozzatok legalább virtuálisan. Ehhez viszont vissza kell valahogy hozni olvasóidat az oldaladra. Erre a legjobb megoldás a hírlevél. De valahogy el kell érned, hogy feliratkozzanak olvasóid. Erre a legjobb megoldás, ha valami számukra hasznosat ingyen odaadsz az olvasóidnak a feliratkozásért cserébe.
8. Erősen nem mindegy, hogy milyen hírlevélküldő rendszert használsz. Nagyon változó, hogy milyen biztonsággal érnek célba a leveleid. És mivel egy hírlevélküldő rendszer nem olcsó játék, érdemes jól megfontolni a választást. Később erre még visszatérünk.

Most jó sok szempontot rádzúdítottam, ugye? De hidd el, ezek alapvető dolgok. Ha úgy érzed, vannak még kérdéseid, felajánlom a segítségemet.

Ha tanácsra van szükséged, kérlek szólj hozzá ehhez az oldalhoz, vagy írj e-mailt az info@678.hu címre. Mint ahogy látod ezen a weboldalon, tanácsokat ingyenesen adok. Szívesen segítek Neked is.

Ha egy megvalósító webfejlesztőre van szükséged, ebben is tudok segíteni. Szintén azt javaslom, hogy írj egy e-mailt nekem az info@678.hu címre. Írd le, hogy mik az elképzeléseid, mit szeretnél elérni.  Segítek díjmentesen egy használható stratégiát kialakítani, majd, ha szeretnéd, együtt meg is valósítjuk. Ezt már nem igyen, de elérhető áron.

Köszönöm, hogy elolvastad, meghallgattad ezt az anyagot. Remélem segíthetek. Szólj hozzá, írj e-mailt, igyekszem minél gyorsabban és minél értelmesebb válaszokat adni.

Írd meg a véleményed!

Írd le a véleményed! Feliratkozhatsz a hozzászólások RSS csatornájára is.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.