Home » Van már weboldalad?

Van már weboldalad?

Az üzenetemet akár meg is hallgathatod itt:


Erre az oldalra azért juthattál, mert pár napja letöltötted a Vevőgyártó Automata című tanulmányomat és az előző oldalon azt választottad, hogy van már weboldalad. Gratulálok, az első lépést már megtetted az on-line sikerek felé. De hadd tegyek fel Neked néhány kérdést, ami a továbblépésben segít:

1. Ismered az oldalad látogatottságát?
2. Tudod, hogy honnan jönnek a látogatóid? Milyen keresőkből, milyen kulcsszavakra, milyen egyéb weboldalakról találnak rád?
3. Tudod, hogy mit csinálnak az oldaladon a látogatók? Mennyi időt töltenek ott, mit néznek meg, mikor és melyik aloldalról lépnek ki?
4. Van hírleveled, aminek hatására visszatérnek a korábbi látogatóid?
5. Tudod Te magad, vagy kollégád adminisztrálni, tehát tartalommal feltölteni az oldaladat? Vagy, ha valamit akarsz változtatni, mindig vársz a webfejelsztődre aki pénzért csinálja mindezt?
6. Eladsz valamit az oldaladon, vagy legalább eléred vele, hogy felhívjanak? Méred valahogy az eredményeidet?
7. Ha nincs elég látogatód használod a Google Adwords-öt, amely eszközzel hatékonyan lehet érdeklődő látogatóknak reklámozni?
8. Ha használod a Google Adwords-öt, a nyitólapodra küldöd a látogatókat, vagy egy speciális oldalra, ahol a látogatók egy része valóban az teszi, amit szeretnél elérni, hogy tegyen?
9. Van már kitesztelt reklámszöveged, ami megmozgatja az olvasóid fantáziáját, és a későbbiekben akár vásárlásra is készteti őket?

Most aztán rádzúdítottam jó adag kérdést. Ha úgy érzed, vannak még hiányosságaid, felajánlom a segítségemet.

Ha tanácsra van szükséged, kérlek szólj hozzá ehhez az oldalhoz, vagy írj e-mailt az info@678.hu címre. Mint ahogy látod ezen a weboldalon, tanácsokat ingyenesen adok. Szívesen segítek Neked is.

Ha egy megvalósító webfejlesztőre van szükséged, ebben is tudok segíteni. Szintén azt javaslom, hogy írj egy e-mailt nekem az info@678.hu címre. Írd le, hogy mit tettél eddig, mik az eredményeid, és mit szeretnél elérni.  Írd meg a weboldalad címét is nekem! Segítek díjmentesen egy használható stratégiát kialakítani, majd, ha szeretnéd, együtt meg is valósítjuk. Azt már nem ingyen, de elérhető áron.

Köszönöm, hogy elolvastad, meghallgattad ezt az anyagot. Remélem segíthetek. Szólj hozzá, írj e-mailt, igyekszem minél gyorsabban és minél értelmesebb válaszokat adni.

Írd meg a véleményed!

Írd le a véleményed! Feliratkozhatsz a hozzászólások RSS csatornájára is.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.